Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag17.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Dagspress

Daniel Suhonen ny på Expressen Kultur

Publicerad: 24 Februari 2015, 11:24
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:12

I höstas skrev han den omtalade boken om Håkan Juholt. Nu börjar Daniel Suhonen på Expressen Kultur där han ska medverka aktivt.


Ämnen i artikeln:

Expressen

I dag blev det klart att författaren och debattören Daniel Suhonen blir ny medarbetare på Expressens kultursidor. Tidigare har han bland annat arbetat som chefredaktör för den socialdemokratiska tidsskriften Tiden. I höstas släppte han även boken "Partiledaren som klev in i kylan: berättelsen om Juholts fall och den nya politiken".

– Det känns väldigt inspirerande att få skriva för Expressen Kultur eftersom man där befinner sig mitt i det humanistiska dragläget mellan vänster och höger, säger Daniel Suhonen i ett pressmeddelande.

På Expressen kommer han att skriva allt från kulturdebatt till reportage och litteraturkritik.

– Under en längre tid har jag letat efter en kultursida att mer aktivt skriva och medverka på, där jag också kan vara del av ett stimulerande intellektuellt samtal, säger Daniel Suhonen.

Daniel Suhonen har också arbetat för Aftonbladet Kultur i över tio år och medverkat med flera artiklar på Dagens Nyhets kultursidor.

Andreas Gabrielsson

andreas.gabrielsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Expressen

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.