Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Dagspress

Daniel Nordström blir chefredaktör för sju tidningar på Mittmedia

Publicerad: 23 november 2016, 10:40
Uppdaterad: 23 november 2016, 10:41

Daniel Nordström, i dag chefredaktör och ansvarig utgivare för VLT, Sala Allehanda, Fagersta Posten och BBL/AT kliver även in i rollen som chefredaktör och ansvarig utgivare för Norrtelje Tidning, Länstidningen i Södertälje och Nynäshamns Posten.


Ämnen i artikeln:

Mittmedia

– Daniel Nordström har en bred bakgrund och erfarenhet och är väl förankrad i MittMedias redaktionella arbetssätt. När vi nu beslutat att samordna Västmanland med regionerna runt Stockholm känner jag mig helt trygg med att Daniel Nordström tillsammans med våra lokala chefer kommer att utveckla verksamheten på ett bra sätt, säger Per Bowallius, VD MittMedia i ett pressmeddelande.

Som Dagens Media tidigare berättat går nuvarande chefredaktör Olov Carlsson vidare till Dagens Samhälle.

Daniel Nordström tillträder formellt som ansvarig utgivare även för Norrtelje Tidning, Länstidningen i Södertälje och Nynäshamns Posten från och med den 1 december. Samtidigt kommer lokala ställföreträdande ansvariga utgivare för titlarna att utses.

– Jag är mycket glad och hedrad över förtroendet och det utökade uppdraget. Det blir intressant att nu även lära känna marknaden i regionerna runt Stockholm. Jag kommer direkt att utse ställföreträdande ansvariga utgivare lokalt. Tillsammans med dem och de duktiga redaktionerna ser jag fram emot arbetet att hitta samordningar mellan de olika marknadsområdena, att fortsätta utveckla journalistiken och att fortsätta utveckla vår affär, kommenterar Daniel Nordström.

Viktor Ek

viktor.ek@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Mittmedia

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev