Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

söndag09.05.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Dagspress

Dagens Industri vinner tillbaka Wrede

Publicerad: 4 juli 2013, 09:29
Uppdaterad: 6 december 2015, 12:05

Efter sex år på placera.nu återvänder förre redaktionschefen Gunnar Wrede till Dagens Industri för att arbeta med nya satsningen DI Agenda.


Ämnen i artikeln:

Dagens Industri

Gunnar Wrede kommer senast från ekonomisajten placera.nu där han jobbade som chefredaktör. Dessförinnan arbetade han på Dagens Industri, bland annat som nyhetschef, och redaktionschef på tv-redaktionen DITV.

Nu står det klart att han återvänder till DI för att jobba med DI Agenda – ett samlingsnamn för tidningens nischprodukter med fördjupning inom olika branscher.

– På placera.nu har vi precis släppt den första versionen av en sajt vi jobbat väldigt intensivt med under ett år och kände att det var dags för en ny utmaning. Att det blev DI beror på att de ska lansera ett nytt och spännande projekt, säger Gunnar Wrede till Dagens Media.

DI Agenda lanseras under hösten med material i olika format, bland annat nischade sajter och branschmöten.

– Det kommer att bli ännu mer djupgående än DI Dimension för att folk som jobbar inom olika branscher ska tycka att det är intressant, säger Gunnar Wrede.

Helen Preutz

Ämnen i artikeln:

Dagens Industri

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.