Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

torsdag06.05.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Dagspress

Claes de Faire tar över Resumé

Publicerad: 25 november 2011, 08:11
Uppdaterad: 6 december 2015, 14:49

UPPDATERAD. Viggo Cavling slutar som chefredaktör för Resumé. För dagensmedia.se sammanfattar han sina sju år på tidningen.


Viggo Cavling har jobbat som chefredaktör på Resumé i sju år. Nu tar Claes de Faire, för närvarande redaktionschef på tidningen, över.

Istället blir Viggo Cavling utvecklingsredaktör på Bonnier Tidskrifter.

– Jag har varit på Resumé i sju år nu och det här var ett spännande och intressant erbjudande, säger Viggo Cavling till dagensmedia.se.

Hur känns det att lämna tidningen?

– Under tiden jag har varit på Resumé har jag förvaltat och förstärkt vår position och det känns fantastiskt bra att få överlämna en så stark och välfungerande affärstidning.

Vad är du mest nöjd med under tiden på Resumé?

– Jag är jättenöjd med att vi har lyckats utveckla både pappret och nätet med vår journalistik som både är bra och rolig. Vår nya sajt är jättehäftig och vi har en jättestark affär på nätet. Det är jag jättestolt över.

Och nu blir du utvecklingsredaktör, vad innebär det?

– Exakt vad jag ska göra är ingenting som jag i nuläget vill vara offentlig med, men jag känner att det finns många titlar på Bonnier där man kan utveckla nya produkter. Jag och Ulrika Saxon har haft väldigt bra samtal om det här.

Bonnier har beslutat att Resumés utgivningstakt ska halveras, har detta påverkat ditt beslut?

– Alla frågor om framtiden hänvisar jag till Pontus Schultz och Claes de Faire. Det jag kan säga är att det råder full samsyn mellan mig och Pontus när det gäller budgeten och utgivningen för nästa år. Det föreligger ingen konflikt över hur Resumé ska drivas.

Dante Thomsen

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.