Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Dagspress

Citypaketet snor toppsäljare från DN

Publicerad: 29 augusti 2011, 06:08
Uppdaterad: 6 december 2015, 15:01

Årets säljare 2009, Owe Ericson, har rekryterats av Citypaketet.


Ämnen i artikeln:

CitypaketetDagens Nyheter

Owe Ericson, som arbetat på DN i 27 år, prisades tidigare i år som den säljare "som gjort mest för svensk morgonpress".

Nu har han alltså anställts av Citypaketet där han ska bearbeta mediebyråer, reklambyråer och kunder i södra Sverige med bas i Göteborg.

– Det kändes ganska naturligt att anställa Owe. Han hade planerat att gå i pension men kände att han hade mycket energi kvar och då passade vi på att fråga honom. Han har gjort ett fantastiskt jobb i södra Sverige och alla kunder, mediebyråer och framför allt reklambyråer har arbetat med honom, säger Citypaketets vd Dan Morén till dagensmedia.se och fortsätter:

– Owe är helt fantastisk och jätteskön och man får bara hoppas att man för egen del är likadan i den åldern. Full med energi.

2009 prisades Owe Ericson som årets mediesäljare. Sedan dess har han dock gått på deltidspension. Det nya jobbet innebär därför en tjänst på 60 procent.

– Det här känns jättebra. Jag har ju jobbat väldigt mycket med Citypaketet tidigare tidigare. Jag har tänkt att man kanske ska dämpa ner lite och inte köra helt på hundra procent och då passar det här bra. Det är väldigt roligt. Det ligger ju mig också väldigt nära att prata dagspress och då inte bara i City, säger Owe Ericson till dagensmedia.se.

Citypaketet samägs av DN, GP och Sydsvenskan och riktar sig mot kunder som vill nå ut i storstadsregionerna.

Dante Thomsen

Ämnen i artikeln:

CitypaketetDagens Nyheter

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News