Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag28.05.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Dagspress

Christen Ager-Hanssen vill stämma Expressen

Publicerad: 29 November 2019, 14:34

Uppgifterna om att Mecenat kan ta över Studentkortet är fel, enligt Christen Ager-Hanssen: ”Over my dead body. Det är helt åt helsike fel. Vi kommer att ta över Mecenat”.

Ägaren, Christen Ager-Hanssen, upprörs av de senaste dagarnas rapportering om utvecklingen på Studentkortet: ”Jag ska stämma Expressen och varenda tidning som vidarebefordrar den här sortens lögner”. Särskilt upprörd är han över uppgiften att Mecenat kan ta över.


Ämnen i artikeln:

MecenatChristen Ager-HanssenStudentkortetExpressen

I onsdags begärde Skatteverket skuldtyngda Studentkortet i konkurs, vilket Expressen var först att rapportera. Samtidigt uppgav Jonas Levin, vd på konkurrerande Mecenat, att företaget just nu för en dialog

Få hela storyn –

starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna
Obegränsad tillgång till allt digitalt innehåll
Vårt exklusiva magasin

Du har möjlighet att säga upp prenumerationen när du vill under de första 30 dagarna. Därefter övergår den till en 12 månaders prenumeration med allt vårt digitala material och magasin för 5995 kr/år (ex. moms).

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.