Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag23.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Dagspress

Chefredaktören: ”Vi har ingen osund klickhetsande kultur på Expressen”

Publicerad: 19 Augusti 2020, 05:54

Klas Granström känner inte igen sig i bilden av att den datadrivna journalistiken ibland får för stor betydelse för exempelvis nyhetsvärderingen.

Foto: Expressen

Tidigare Expressen-reportern Sebastian Mattsson satiriserar kvällstidningen i sin nysläppta debutroman – och tycker det råder en osund jakt på klick på Expressen. Men tidningens chefredaktör Klas Granström tillbakavisar kritiken. ”Vi har ingen klickhetsande kultur”, säger han till Dagens Media.


Ämnen i artikeln:

Expressen

Dagens Media skrev på tisdagen om debutromanen ”Balladen om Kalle Klick” av den tidigare Expressen-reportern Sebastian Mattsson. Boken är tydligt inspirerad av hans åtta år på kvällstidningen som främst deskreporter. 

Få hela storyn –

starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till allt digitalt innehåll
Vårt exklusiva magasin

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 5 995 kr/år (ex. moms) får du tillgång till allt vårt digitala material och vårt magasin. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har då möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Ämnen i artikeln:

Expressen

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.