Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag17.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Dagspress

Caroline Jungsand ny juryordförande för 48H

Publicerad: 9 Februari 2015, 09:29
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:14

Den erfarna branschprofilen sitter för första gången som ordförande för jurygruppen i 48H.


Caroline Jungsand, vd på Juno PR, har tidigare suttit i juryn för både Guldägget och Cannes Lions. Nu gör hon sitt första framträdande som juryordförande i tävlingen 48H. Enligt ett pressmeddelande har hon varit projektgruppens förstaval till ordförandeposten sedan arbetet med att tillsätta en ny jury påbörjades.

– Det känns jättekul. Just att det är en studenttävling gör att det är extra roligt. Det känns spännande att titta in i hjärnorna på nästa generation, som kommer att forma morgondagens bransch, säger Caroline Jungsand till Dagens Media.

De tre senaste åren har rollen som ordförande axlats av Lars Axelsson, vd på The Brand Union. Den nya juryn består mest av branschpersonligheter som inte har suttit med i juryn för 48H tidigare.

– Jag hoppas att jag kan tillföra mycket till juryn i och med att jag har erfarenhet från juryarbete tidigare. Eftersom det är en reklamtävling tror jag också att min pr-bakgrund kan tillföra mycket, säger Caroline Jungsand.

Bortsett från Caroline Jungsand har fyra andra ur jurygruppen presenterats idag. Dessa är Elisabet Fischer, copywriter på Volontaire, Julia Blomquist, planner på Ingo, Staffan Lönner, vd på Citypaketet och Mathias Wellström, vd på Triby. Nästa vecka ska ytterligare fyra namn presenteras.

– Caroline är ett perfekt val av ordförande och projektgruppen har fått till en bra blandning av kompetenser i juryn, säger Staffan Lönner.

Läs också:

Andreas Gabrielsson

andreas.gabrielsson@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.