Carolina Gynning rasar mot Se & Hör

2011-01-21 14:56  

Skvallertidningen påstod att medieprofilen haft ”heta nätter” med programledaren Martin Björk.

Det var på gårdagens löp som Se & Hör hade rubriken ”Gynnings heta nätter med Martin Björk”. Carolina Gynning går nu till rasande attack mot skvallertidningen, som hon anklagar för förtal.

– Vilken skittidning, Jag har talat med min advokat Moniqe Wadsted och vi kommer anmäla detta, skriver Carolina Gynning i sin blogg.

Enligt Carolina Gynning bygger artikeln helt på lögner.

– Jag kan tolerera mycket men här gick min gräns, Se och Hör är tydligen en tidning som är ute efter att förstöra människors liv. Jag hoppas att ni som jag aldrig mer köper den, för allt är lögn.

Rolf Qvale, redaktionssekreterare på Se & Hör tonar ner kritiken.

– Lögn vill jag inte påstå att det är efter som att de bevisligen var där samtidigt och enligt våra uppgiftslämnare har de setts ihop en hel del. Vi har inte heller insinuerat att de hade något förhållande, säger han och fortsätter:

– Vi skrev heta nätter men det var ju 40 grader varmt där nere. Jag tycker hon ska läsa artikeln lite mer noggrant, man kan inte bara utgå från en lite tillspetsad omslagsrubrik.

Hon säger att ni försöker förstöra hennes liv, hur ställer du dig till det?

– Det har jag väldigt svårt att tro. Vad jag vet om Carolina Gynning så är hon en väldigt impulsiv kvinna och det är väl mest på gott. Jag tycker att man kan avvakta till efter helgen och så hoppas jag att vi kan prata med varandra.

Carolina Gynnings advokat Monique Wadsted vill inte kommentera ärendet och hänvisar till Carolina Gynning.

Dagensmedia.se söker Carolina Gynning.

Dante Thomsen

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Läs även

Åsikter & debatt