Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag23.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Dagspress

Carolina Gynning rasar mot Se & Hör

Publicerad: 21 Januari 2011, 13:56
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:24

Skvallertidningen påstod att medieprofilen haft ”heta nätter” med programledaren Martin Björk.


Ämnen i artikeln:

Se HörCarolina Gynning

Det var på gårdagens löp som Se & Hör hade rubriken ”Gynnings heta nätter med Martin Björk”. Carolina Gynning går nu till rasande attack mot skvallertidningen, som hon anklagar för förtal.

– Vilken skittidning, Jag har talat med min advokat Moniqe Wadsted och vi kommer anmäla detta, skriver Carolina Gynning i sin blogg.

Enligt Carolina Gynning bygger artikeln helt på lögner.

– Jag kan tolerera mycket men här gick min gräns, Se och Hör är tydligen en tidning som är ute efter att förstöra människors liv. Jag hoppas att ni som jag aldrig mer köper den, för allt är lögn.

Rolf Qvale, redaktionssekreterare på Se & Hör tonar ner kritiken.

– Lögn vill jag inte påstå att det är efter som att de bevisligen var där samtidigt och enligt våra uppgiftslämnare har de setts ihop en hel del. Vi har inte heller insinuerat att de hade något förhållande, säger han och fortsätter:

– Vi skrev heta nätter men det var ju 40 grader varmt där nere. Jag tycker hon ska läsa artikeln lite mer noggrant, man kan inte bara utgå från en lite tillspetsad omslagsrubrik.

Hon säger att ni försöker förstöra hennes liv, hur ställer du dig till det?

– Det har jag väldigt svårt att tro. Vad jag vet om Carolina Gynning så är hon en väldigt impulsiv kvinna och det är väl mest på gott. Jag tycker att man kan avvakta till efter helgen och så hoppas jag att vi kan prata med varandra.

Carolina Gynnings advokat Monique Wadsted vill inte kommentera ärendet och hänvisar till Carolina Gynning.

Dagensmedia.se söker Carolina Gynning.

Dante Thomsen

Ämnen i artikeln:

Se HörCarolina Gynning

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.