Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera


Dagspress

Bonusregn på Dagens Nyheter

Dagens Nyheter redovisar en vinst på 203 miljoner kronor. Det är en ökning med 60 miljoner kronor jämfört med året innan.

Dante Thomsen


Publicerad: 09 Februari 2012, 13:08
Uppdaterad: 06 December 2015, 14:33

Ämnen i artikeln:

Gunilla HerlitzDagens Nyheter

När dagensmedia.se når Dagens Nyheters chefredaktör Gunilla Herlitz har hon precis redovisat resultatet för tidningens anställda.

– Vi är så klart väldigt nöjda, säger Gunilla Herlitz till dagensmedia.se.

Totalt sett gjorde DN ett rörelseresultat på 165 miljoner. Försäljningen av Hemnet genererade en reavinst på 38 miljoner kronor vilket gör att det totala resultatet uppgår till 203 miljoner kronor.

Samtliga anställda på tidningen kommer också att få en bonus på 37 procent av månadslönen, vilket gör att det totala resultatet landar på 190 miljoner kronor.

– Det är ett fantastiskt starkt resultat och det är så klart härligt att kunna presentera en bonus till alla anställda.

Hur ser du på 2012?

– Det vi har sett hittills i år är att annonsintäkterna i januari har gått ner jämfört med samma period förra året. Men då ska man ha i åtanke att januari 2011 hade en väldigt stark uppgång på 16 procent. Just nu ligger vi över budget och det är för tidigit att säga någonting annat.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Missa ingenting från Dagens Media! Prenumerera på vårt nyhetsbrev helt gratis!

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.