Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
SökDagspress

Bonnier flyttar försäljning från Nerom

Publicerad: 20 September 2017, 12:41
Uppdaterad: 20 September 2017, 12:41

Alexander Lydecker, försäljningsdirektör för Bonnier News Sales.

Sju medarbetare från Nerom går till Bonnier News när man flyttar hem delar av försäljningen.


Ämnen i artikeln:

Bonnier NewsDan Morén

Bonnier News Sales tar hem försäljningen av bilagor, bostad och ÅF-motor från säljbolaget Nerom, det av strategiska skäl.

– Nerom har gjort ett mycket bra säljarbete på dessa produkter och marknader, men vi har i och med förvärvet av Fastighetsnytt samt våra ägarintressen av bostadssajten Hitta hem bedömt att dessa affärer bäst utvecklas internt, säger Alexander Lydecker, försäljningsdirektör på Bonnier News, i en kommentar.

I samband med att försäljningen flyttar in internt övertar Bonnier News även en personalstyrka på sju medarbetare från Nerom.

– Vi är mycket glada att Mats Lagus, som är försäljningschef för Bostad & Bilagor, och hans team kommer över till oss. Mats och hans team har gedigen kunskap om våra varumärken och produkter och kommer att bidra till utvecklingen av dessa affärer, säger John Sjölund, annonschef på Dagens Industri, i ett pressmeddelande.

I samband med att personal flyttar från Nerom till Bonnier lägger Bonnier News ut försäljning av nya produkter och marknader på Nerom som rör Expressen, Dagens Industri och Dagens Nyheter.

– Vi är stolta över det arbete som vi har gjort med bilagor, bostad och ÅF-motor och väldigt glada för att vi har haft dessa sju duktiga medarbetare hos oss. Nu ser vi fram emot att hugga tag i Expressen och nya kunder på framför allt DN med samma entusiasm och energi som vi gör på alla våra marknader, säger Dan Morén, vd på Nerom, i ett pressmeddelande.

Dagens Media har tidigare rapporterat om att Bonnier News har genomfört en rad förändringar på säljfronten. Så sent som i slutet av augusti stuvade man om i chefsleden.

Hanna Frick

Reporter

hanna.frick@dagensmedia.se


Ämnen i artikeln:

Bonnier NewsDan Morén

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev