Bloggare får egen tidning

2010-01-22 05:39  

Västerbottens Folkblad ger sin bloggare Clara Lidström en egen tidning. Den ges ut med tre nummer i vår för att testa marknaden.

Innan jul gav Västerbottens Folkblad ut ”Claras jul”, en tidning på tema pyssel gjord av deras högprofilerade bloggare Clara Lidström. Den blev mycket populär och fick tryckas i en extra upplaga.

Nu följer Västerbottens Folkblad upp försäljningsframgångarna med att ge Clara Lidström en egen tidning. Första numret ges ut vecka 12.

– Vi har sagt att vi provar tre nummer och ser vart det landar. Det ska bli jättespännande att se hur hur responsen blir, säger Clara Lidström.

Tidningens titel är ännu inte bestämd, men fokus kommer att ligga på mat, pyssel och inredning. Mycket inspiration, men även en hel del längre reportage.

– Det kommer tillexempel att handla om självhushåll och saker som ens mormor och morfar kan. En flirt med gamla saker kan man säga. Formatet kommer att vara som en gammal Hemmets Journal med strävt papper, säger Clara Lidström.

Får du aldrig slut på pysseltips?

– Nej, ju mer man pysslar desto fler saker kommer man på. Inspiration föder inspiration, säger Clara Lidström.

Kristin Rehnqvist

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Läs även

Åsikter & debatt