Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag26.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Dagspress

Bjurfors återvänder till DN

Publicerad: 14 December 2010, 13:13
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:28

Bjurfors flyttar pengar från SvD när mäklarföretaget väljer DN som huvudmedium för sin annonsering.


DN relanserade nyligen sin bostadsbilaga och kompletterade då innehållet med den redaktionella sektionen DN Drömhem, som lyfter fram mer exklusiva boenden. Tidningen passade i samma veva på att utöka upplagan.

Det har fått mäklarföretaget Bjurfors att återvända som annonsör i tidningen. Bjurfors planerar nu att lägga merparten av sin varumärkes- och bostadsannonsering i Stockholm i DN framöver. Mäklarföretaget har haft SvD och aktuella lokaltidningar som huvudmedier.

– Vi kommer att ligga kvar i "Svenskan", men för över pengar från dem till DN. Vi tycker att DN har varit tillmötesgående och har fått en riktigt produkt med bättre papperskvalitet, bättre distbution och flippen med DN Drömhem, säger Ola Lundqvist, vd för Bjurfors.

Andra nya premiumannonsörer i nya DN Bostad är Living, Vision, Vincent Forsbeck, Siv Kraft, Sjönära och Alexander White.

– Bjurfors är en fantastisk kund för vår nysatsning och en kund som passar vår nya profil väl och lyfter vår nya produkt. Vi har jobbbat väldigt hår för att få till det här samarbetet, säger Christer Alsiö, försäljningschef på DN Annonsförsäljning.

Synnöve Almer

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.