torsdag28 september

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Dagspress

Bingo Rimér startar gymtidning

Publicerad: 15 juni 2015, 13:26

Bingo Rimérs förlag Lejon Media får uppdraget att göra gymkedjan Nordic Wellness kundtidning.

Ämnen i artikeln:

Bingo RimérDagspress

KD

Kristin Djerf

kristin.djerf@dagensmedia.se


Projektet görs tillsammans med säljbolaget Bulldog Media Group, som nyligen rekryterade Expressens förra vice vd Torbjörn Wittström.

Första numret av den nya tidningen, Nordic Wellness Magazine, kommer efter sommaren.

– Nordic Wellness är återkommande annonsör i våra titlar Pause och Man, och nu är vi väldigt glada över att ha fått uppdraget att producera deras kundtidning, säger Lejon Medias kreativa chef Bingo Rimér till Dagens Media.

Enligt honom ska den nya tidningen vara ett "livsstilsmagasin med folklig och hälsosam ton".

– Nordic Wellness är ett folkligt varumärke, de är som gymmens melodifestival. Vi kommer vilja lyfta fram deras medlemmar, bland annat en stålgubbe på över 80 år som tränar där.

Tidningen kommer framför allt att distribueras på Nordic Wellness 110 gym, men även på andra platser som har anknytning till träning och hälsa.

– Projektet består av flera olika element. Förutom tidningen kommer vi att jobba med Nordic Wellness sajt och kommer att skapa ett nätverk med de personliga tränarna för att göra dem till tydligare profiler för gymkedjan, säger Bingo Rimér.

Första numret av tidningen kommer i augusti i samband med öppnandet av Nordic Wellness Skidome, ett 1,2 kilometer långt inomhusspår för längdskidåkning i Göteborg.

Till att börja med ska tidningen komma med fyra nummer per år, men förhoppningen är att så småningom komma med ett nytt nummer varannan månad.

Bulldog Media kommer att ansvara för annonsförsäljningen.

– Vi kommer dessutom att kunna samköra med några av våra befintliga kunder, exempelvis funktionsdrycken Celsius och kosttillskottet Self, som kommer att synas i tidningen och med sampling på gymmen, säger Bingo Rimér.

LÄS ÄVEN:

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev