Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag19.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Dagspress

Biljett Nus vd: "Jag blev dömd på förhand"

Publicerad: 8 Augusti 2012, 07:06
Uppdaterad: 6 December 2015, 14:15

Biljett Nu har fått sprungit gatlopp i medierna efter haveriet i samband med Springsteens konserter på Ullevi. På grund av uteblivna biljetter har både företagets vd och företagets marknadsföring utretts. Nu riktar Biljett Nus vd stark kritik mot framförallt Aftonbladets rapportering.


Ämnen i artikeln:

Aftonbladet

Under de gångna veckorna har Biljett Nu blivit mycket omskrivna i media. Anledningen är att företaget sålt biljetter till Bruce Springsteens konsert, som de senare inte kunnat leverera.

Företagets vd har undersökts för bedrägeri och Konsumentverket har inlett en undersökning angående företagets marknadsföring. Medierna har följt händelserna med stort intresse och nu pratar företagets vd ut om skriverierna.

– Jag tycker att det är väldigt enkel journalistik, den bygger inte på så mycket research. Speciellt reagerade jag mot Aftonbladet, där jag förekom med både namn och bild. Det var som att jag blev dömd på förhand, säger Biljett Nus vd Hans Haraldsson till dagensmedia.se.

Hans Haraldsson säger att han är han ledsen över allt som skett med biljetterna, samtidigt som han anser att allt som inträffat gått hårt åt företagets anseende.

– Det här drabbar både företaget och mitt anseende. Vi får återbygga förtroendet nu efter misslyckandet med Springsteen, som berodde på att vi inte fick biljetter från leverantörerna, säger han till dagensmedia.se.

Hans Haraldsson säger att han inte vet hur lång tid det kommer ta att bygga upp det förlorade förtroendet.

– Man blir lite ödmjuk. Vi får resonera kring vad vi kan lära oss av läxan. Det här kommer inte att hända igen, säger han.

Kan ni få tillbaka det förtroende som ni har tappat?

– Ja, jag hoppas det.

Nu är du friad från brottsliga misstankar, tror du att det hjälper till att åter höja ert anseende?

– Ja, jag tror att det hjälpte till att utredningen avslutades så rekordsnabbt.

Läs också Aftonbladets svar på kritiken:

Elin Hanspers

elin.hanspers@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Aftonbladet

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.