Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Dagspress

Bekräftat: Peter Fellman tar över hela DI-gruppen

Publicerad: 4 april 2019, 13:32

Peter Fellman.

Dagens Industris chefredaktör Peter Fellman blir affärschef för hela DI-Gruppen, där han ska ansvara för redaktion, läsaraffär och Live.

Ämnen i artikeln:

Dagens IndustriPeter Fellman

Janne Naess

janne.naess@dagensmedia.se


I DI-gruppen ingår förutom Dagens Industri bland andra Dagens Medicin, Fastighetsnytt, Tidningen Byggindustrin, Aktuell Hållbarhet, Dagens Media, Resumé, Medievärlden, Veckans Affärer och Privata Affärer.

Dagens Media har tidigare berättat att Bonnier Business Medias vd Mikael Nestius ska leda den redaktionella verksamheten och läsaraffären för Mittmedia, efter Bonniers köp av bolaget. Bonnier Business Media är en del av DI-gruppen, och Bonnier News vd Anders Eriksson kommer framöver att vara vd även för Bonnier Business Media – och nyförvärvet Mittmedia.

 Anders Eriksson kommenterar Peter Fellmans nya tjänst i ett uttalande:

– I samband med att Mikael Nestius utsetts till affärschef för Mittmedia kommer han att lämna över sina uppdrag inom DI-gruppen till Peter Fellman. Mikael har med framgång drivit arbetet med DI:s läsarverksamhet och starkt bidragit till en lyckad transformation av prenumerationsaffären. Han har också drivit BBM:s verksamheter i nära samarbete med DI och dess bevakningsområden. Att Peter Fellman nu tar över helhetsansvaret för DI-Gruppen, och fortsätter det framgångsrika arbete som Mikael och hans duktiga medarbetare hittills åstadkommit, är ett naturligt steg.

Peter Fellman fortsätter bredvid sitt nya uppdrag att vara chefredaktör och ansvarig utgivare för Dagens Industri.

– Det är fantastiskt roligt att få ett helhetsansvar för alla spännande verksamheter vi har inom DI-gruppen. Vårt mål är att de olika verksamheterna ska kunna stödja varandra och att vi på det sättet ska kunna tillför ännu mera värde och nytta för våra läsare, användare och kunder”, säger han.

DI-gruppen ingår i Bonnier News, som även Expressen, Dagens Nyheter och Mittmedia är en del av.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev