Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Dagspress

Åsa Lindqvist ny redaktionschef på Hallands Nyheter

Publicerad: 2 oktober 2017, 09:10
Uppdaterad: 2 oktober 2017, 09:12

Åsa Lindqvist är ny redaktionschef på Hallands nyheter.

Den tidigare nyhetschefen tar klivet upp till redaktionschef.


Ämnen i artikeln:

Hallands NyheterHallandsposten

I sin nya roll kommer Åsa Lindqvist, som varit biträdande nyhetschef i Falkenberg, att tillsätta en ny redaktionell organsation på tidningen. Uppdraget för den nya organisationen blir att ha ett tydligt fokus på "här och nu", enligt ett pressmeddelande.

– Vi är glada över att kunna utse Åsa Lindqvist till redaktionschef på Hallands Nyheter. Det är extra roligt att konstatera att i hård konkurrens med externa sökande så fanns den bästa kandidaten redan internt hos oss, säger Viveka Hedbjörk, publisher på Hallands Nyheter och Hallandsposten, i en kommentar.

Åsa Lindqvist har arbetat på Hallands Nyheter i olika roller under snart ett deccenium. Hon har även erfarenhet från Sveriges Radio, TT, Gotlands Allehanda och Göteborgs-Posten.

– Det ska bli fantastiskt roligt att få jobba vidare med Hallands Nyheter och alla duktiga medarbetare i en för mig ny roll. Dessutom i en tid när vi satsar stort på lokalt innehåll och anställer fler journalister. Hallands Nyheter är en tidning med en anrik historia och det finns en oerhört stor lokalkännedom på redaktionerna i Falkenberg och Varberg, säger Åsa Lindqvist i ett uttalande.

Åsa Lindqvist tillträdde sin tjänst som redaktionschef 1 oktober.

Mikaela Åkerman

Mikaela.Akerman@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.