Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera


Dagspress

Åsa Lindqvist ny redaktionschef på Hallands Nyheter

Åsa Lindqvist är ny redaktionschef på Hallands nyheter.

Den tidigare nyhetschefen tar klivet upp till redaktionschef.


Publicerad 2017-10-02 09:10
Uppdaterad 2017-10-02 09:12

Ämnen i artikeln:

Hallands Nyheter

Dela artikeln:

I sin nya roll kommer Åsa Lindqvist, som varit biträdande nyhetschef i Falkenberg, att tillsätta en ny redaktionell organsation på tidningen. Uppdraget för den nya organisationen blir att ha ett tydligt fokus på "här och nu", enligt ett pressmeddelande.

– Vi är glada över att kunna utse Åsa Lindqvist till redaktionschef på Hallands Nyheter. Det är extra roligt att konstatera att i hård konkurrens med externa sökande så fanns den bästa kandidaten redan internt hos oss, säger Viveka Hedbjörk, publisher på Hallands Nyheter och Hallandsposten, i en kommentar.

Åsa Lindqvist har arbetat på Hallands Nyheter i olika roller under snart ett deccenium. Hon har även erfarenhet från Sveriges Radio, TT, Gotlands Allehanda och Göteborgs-Posten.

– Det ska bli fantastiskt roligt att få jobba vidare med Hallands Nyheter och alla duktiga medarbetare i en för mig ny roll. Dessutom i en tid när vi satsar stort på lokalt innehåll och anställer fler journalister. Hallands Nyheter är en tidning med en anrik historia och det finns en oerhört stor lokalkännedom på redaktionerna i Falkenberg och Varberg, säger Åsa Lindqvist i ett uttalande.

Åsa Lindqvist tillträdde sin tjänst som redaktionschef 1 oktober.

Dagens Medias nyhetsbrev

Missa ingenting från Dagens Media! Prenumerera på vårt nyhetsbrev helt gratis!

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.