Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Dagspress

Anna Lindberg lämnar Öst Media

Publicerad: 11 februari 2020, 08:41

Nils Olauson ersätter Anna Lindberg som avgår som vd för Öst Media.

Öst Medias vd och publisher Anna Lindberg lämnar sitt uppdrag efter fem år.


Ämnen i artikeln:

NTM

Anna Lindberg, publisher och vd, för Öst Media lämnar sin roll. Hon ersätts av Nils Olauson, redaktionell chef på NTM. 

– Det har varit fem helt fantastiska år. Jag har fått förtroendet att bygga upp ett helt nytt mediebolag, Öst Media, och utveckla en otroligt spännande verksamhet. Men jag har också landat i att det är dags nu för mig att lämna över stafettpinnen. Jag tror mer på att ge järnet och lämna över medan man fortfarande har spring i benen, än att försöka klara av ett maratonlopp på egen hand, säger Anna Lindberg, i ett pressmeddelande. 

Anna Lindberg har arbetat inom NTM-koncernen i 20 år, de senaste fem åren i rollen som vd för Öst Media. 

Nils Olauson som tar över efter Anna Lindberg har arbetat inom NTM-koncernen sedan 2007. Han har bland annat varit högsta redaktionella chef inom Öst Media och nu chef för hela NTM:s redaktionella utveckling.

Nils Olauson har varit anställd inom NTM-koncernen sedan 2007 och bland annat varit högsta redaktionella chef inom Öst Media och nu chef för hela NTM:s redaktionella utveckling.

– Jag har jobbat tätt tillsammans med Anna under flera år och på nära håll sett vilket strålande arbete hon har gjort. Just därför är jag extra glad över att ha fått möjligheten att fortsätta hennes arbete med att göra Öst Media till ett modernt och framgångsrikt mediebolag, säger Nils Olauson, i ett pressmeddelande. 

Öst Media, som ingår i NTM-koncernen, ger ut Östgöta Correspondenten, Norrköpings Tidningar, Motala & Vadstena Tidning, Västerviks-Tidningen, Vimmerby Tidning och Folkbladet. 

Hanna Frick

Reporter

hanna.frick@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

NTM

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.