Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Dagspress

Allt om Stockholm ges ut i print

Publicerad: 7 mars 2017, 11:18
Uppdaterad: 7 mars 2017, 14:38

Allt om Stockholm får en printversion.

För ett par veckor sedan lanserade gratistidningen Mitt i en ny sajt för Allt om Stockholm. Idag kom nästa besked: Stockholmsguiden får en egen del i tidningens pappersupplaga.


Från och med idag kommer material från sajten Allt om Stockholm att gå att hitta i Mitt i:s papperstidningar. Tanken är att guiden ska ha flera öronmärkta sidor i tidningen.

Sedan Mitt i köpte Allt om Stockholm från Schibsted har guiden bland annat fått en ny sajt. Dessutom har redaktionen förstärkts.

– Det är oerhört roligt att Lokaltidningen Mitt i med förvärvet av Allt om Stockholm blir både bredare och djupare i alla kanaler. Vi kan nu erbjuda läsare det riktigt lokala i våra 31 editioner och också den bredare Stockholmsvyn inom nöje och kultur, säger Maria Croon, vd för Lokaltidningen Mitt i, i ett pressmeddelande. Hon fortsätter:

– Våra annonsörer får nu också ännu fler annonsprodukter att tillgå och vi är stolta över det faktum att när det gäller att nå ut i Stockholm finns det inget starkare alternativ.

Eric Thorsson är feauturechef för Mitt i Stockholm och redaktör för Allt om Stockholm. Han menar att Allt om Stockholm blev lite bortglömd hos Schibsted.

– Det är ju ett klassiskt, starkt varumärke och vi tyckte att det har stor potential att förbättras, säger han och tillägger:

– Vi vill bli sajten som har koll på stans nöjesliv, trender och profiler. Vi vill renodla mot det guidande och också visa upp redaktionen mer än vad som varit fallet på senare tid. Vi låter till exempel reportrar testa på nya fenomen. Vi ser också möjlighet att utveckla bättre kalendariefunktioner och andra typer av guider på sikt.

Allt om Stockholms sajt har idag omkring 400 000 unika besökare i veckan. Papperstidningen når 900 000 läsare.

Mikaela Åkerman

Mikaela.Akerman@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News