Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag27.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Dagspress

Aller startar tvåspråkig tidning

Publicerad: 1 Augusti 2011, 11:09
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:03

Aller Media lanserar magasinet ”Fly & Tie” för flugfiskefantaster. Tidningen är ett tyskt samarbetsprojekt.


Ämnen i artikeln:

Aller Media

Aller Media fördjupar fiskebevakningen med nya magasinet ”Fly & Tie”, som ska ge sig i kast med konkurrenterna ”Flugfiske i Norden”, ”Flugfiskefeber” och ”Allt om flugfiske”.

– Den här tidningen skiljer sig eftersom den har övervikt på flugbindning. Det har blivit en konstart i sig som berikar dig som flugfiskare. Det här blir riktigt nördigt och riktigt kul, säger Fiskejournalens chefredaktör Martin Falklind, som blir ansvarig för båda tidningarna.

Om allt går som planerat kommer första numret i december eftersom många flugfiskare ägnar vintersäsongen åt att binda sina insektsimitationer. Tidningen ska också innehålla reportage om flugfiske från världens alla hörn. Innehållet skrivs på både svenska och engelska och det blir förlagets första tvåspråkiga tidning.

– Vi vill ha en lite mer internationell touch på tidningen och att de som inte är svenskspråkiga ska kunna läsa. Tidningen görs i samarbete med ett tyskt förlag. Där ges den ut på engelska och tyska, säger Martin Falklind.

Synnöve Almer

Ämnen i artikeln:

Aller Media

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.