fredag2 juni

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Dagspress

Aftonbladets nöjesreporter Torbjörn Ek om utmaningarna under pandemin: ”Jag är rädd för att färdigskrivna pr-texter blir standard”

Publicerad: 26 april 2021, 05:36

Torbjörn Ek, nöjesreporter på Aftonbladet, berättar att pandemin har gjort att kändisar har satt i system att be om intervjufrågor på sms eller mejl. Foto: Jimmy Wixtröm/Aftonbladet + Janne Naess

Aftonbladets nöjesreporter Torbjörn Ek är en av de få som varit på redaktionen under hela pandemin medan mer än 200 av hans kolleger jobbat hemifrån. ”Arbetet har blivit enormt mycket trögare och konflikter och surdegar har blivit svårare att hantera, lösa och reda ut”, säger han.

Ämnen i artikeln:

AftonbladetDagspressCoronaviruset

Ett tungt vägande skäl till att Torbjörn Ek inte har arbetat från bostaden det senaste året är att han är breaking news-reporter med ansvar för snabb nyhetsrapportering kring nöjesnyheter. 

Få hela storyn –

starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till allt digitalt innehåll med dagliga nyheter, reportage och granskningar
Analyser från ledande experter varje vecka
Digitala “temanummer” åtta gånger per år
Guider med konkreta tips och råd hur du lyckas i det nya medielandskapet

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 6 995 kr/år (ex. moms) får du tillgång till allt vårt digitala innehåll, analyser, guider och temanummer. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har under den perioden möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev