Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag24.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Dagspress

Aftonbladet vill förstärka hovbevakningen

Publicerad: 26 Februari 2009, 13:45
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:31

Aftonbladet letar hovreporter inför Victorias och Daniel Westlings bröllop. Enligt uppgifter till Dagensmedia.se har man fört diskussioner med den tidigare medarbetaren Daniel Nyhlén.


Aftonbladet hamnade på efterkälken då Expressen snuvade tidningen på scoopet om det stundande prinsessbröllopet. Nu vill man förstärka hovbevakningen.

- Ja, det stämmer att vi för diskussioner om hur vi ska organisera oss för att bli bättre på den här typen av bevakning, säger Niklas Bodell, informationschef på Aftonbladet.

Enligt uppgifter har tidingen bland annat fört diskussioner med Daniel Nyhlén, som för närvarande driver skönhetssajten Improveme.se. Han vill dock inte bekräfta uppgifterna:

- Jag får hela tiden anbud från olika håll men jag kan inte kommentera dem innan något är klart, säger Daniel Nyhlén till Dagensmedia.se.

Skulle du vara intresserad av att återvända till kvällstidningsvärlden?

- Kvällstidningar idag befinner sig i ett helt annat läge, när jag var på Aftonbladet hade tidningen aldrig gått så bra tidigare. I dag är det annorlunda med sviktande upplagor och liknande. Men jag känner att Aftonbladet borde ha bättre nyheter kring kända personer, även kring kungahuset.

Niklas Bodell säger det kommer att sluta med en intern lösning.

- Vi pratar inte med Daniel Nyhlén, säger han.

Martin Schori

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.