Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

fredag23.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Dagspress

Aftonbladet utökar sin Zlatanbevakning

Publicerad: 6 augusti 2012, 12:11
Uppdaterad: 6 december 2015, 14:15

När den franska fotbollsligan drar igång i höst kommer Sportbladet att intensifiera bevakningen av Zlatan Ibrahimovic och skicka ner två reportrar till Paris.


Både Jennifer Wegerup och Johanna Frändén kommer att vara på plats i Paris för att följa Zlatan Ibrahimovic när han spelar i Paris Saint-Germains.

– Zlatan är hetare än någonsin, vilket blev tydligt i samband med den uppmärksammade flytten till storsatsande klubben Paris Saint-Germain. Därför utökar vi bemanningen till två reportrar. Både Jennifer Wegerup och Johanna Frändén har vana av att punktmarkera Zlatan och tillsammans blir de ett oslagbart team, säger Håkan Andreasson, chef på Sportbladet, i ett pressmeddelande.

Både Jennifer Wegerup och Johanna Frändén har tidigare erfarenhet av att bevaka Zlatan Ibrahimovic, Jennifer Wegerup i Milano och Johanna Frändén i Barcelona.

Både Jennifer Wegerup och Johanna Frändén kommer vid sidan av bevakningen av franska ligan fortsätta att bevaka sina specialområden, det vill säga italiensk respektive spansk fotboll. De kommer också att ha en central plats inom en planerad webb-tv-satsning.

Elin Hanspers

elin.hanspers@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.