Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag20.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Dagspress

Aftonbladet startar humorsajt

Publicerad: 23 Oktober 2012, 11:51
Uppdaterad: 6 December 2015, 14:07

På torsdag lanserar Nöjesbladet humorsajten "Helt Normalt". Förutom ett utökat samarbete med de danska serietecknarna Wulffmorgenthaler ska sajten också fyllas med bland annat fejkhoroskop och topplistor.


Ämnen i artikeln:

Aftonbladet

"Helt Normalt" beskrivs som nästa logiska kliv för Nöjesbladet och blir en sajt som ska uppdateras med nytt humormaterial dagligen.

– Det känns givet att göra denna satsning digitalt, detta är ett material för alla på väg till eller från jobbet eller skolan. Eller bara när man råkar vara lite allmänt uttråkad, säger Tobias Lindner, nöjeschef på Aftonbladet.

Inför lanseringen av "Helt Normalt". har Aftonbladet bland annat uttökat samarbetet med de danska serietecknarna Wulffmorgenthaler. Dessutom kommer Martin Kellermans nya serie "Kellermannen" att publiceras exklusivt på sajten.

– Det är vågat och vasst. Man vet aldrig riktigt vad som väntar när man går in på sajten. Och det är den spänningen man vill åt. Jag hoppas att våra läsare kommer att gilla vår nya satsning lika mycket som vi.

Dante Thomsen

Ämnen i artikeln:

Aftonbladet

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.