söndag29 januari

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Dagspress

Aftonbladet köpte Rosings bröllop

Publicerad: 5 augusti 2010, 19:37
Uppdaterad: 6 december 2015, 15:42

Aftonbladet skrev indignerat om Expressens köp av rättigheterna till Laila Bagges bröllop. Ett par månader senare köpte Aftonbladet rättigheterna till Linda Rosings bröllop.


SE

Staffan Erfors

brandarena@almatalent.se


Den 6 mars gifte sig Niclas Wahlgren och Laila Bagge. Expressen köpte rättigheterna till bröllopet och Aftonbladet blev blåsta på bilderna.

Dagarna efter vigseln skrev Aftonbladet indignerat om att “nästan allt” varit sponsrat och att Expressen köpt ensamrätten när de två kändisarna vigdes i St Jacobs kyrka i Stockholm.

Men Aftonbladet tycks ha dragit lärdom av Expressens agerande vid köpet av ensamrätten till Bagge och Wahlgrens bröllop.

När Linda Rosing gifte sig med musikern Peter Thelenius den 24 juli hade Aftonbladet full tillgång till brudparet både före, under och efter vigseln i Djursholms kapell norr om Stockholm.

Enligt uppgifter till Dagensmedia.se har tidningen betalat omkring 50 000 kronor till brudparet.

Lindas nya make Peter Thelenius ska ha varit den person som hållit i förhandlingarna.

Peter Thelenius lyckades få till ett avtal med Aftonbladet och tidningen drog på rejält med kändisvigseln.

Förutom bevakningen på nätet och i huvudtidningen var nöjesbilagan “Klick!” späckad med bröllopsextra när den kom ut sex dagar efter vigseln. “Klick!” hade sammanlagt tretton sidor med text och bilder på brudparet.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev