Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag12.08.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Dagspress

Aftonbladet jublar – släpps in på mjölkpaketet

Publicerad: 23 September 2011, 10:54
Uppdaterad: 6 December 2015, 14:57

Aftonbladet och Arla samarbetar tillsammans inför utmärkelsen "Årets miljöhjälte". Därför bereds Aftonbladet plats på mjölkpaketen.


Ämnen i artikeln:

ArlaAftonbladet

På söndag börjar kampanjen där svenska folket ska rösta på sin miljöhjälte. Kampanjen är ett samarbete mellan Arla och Aftonbladet, och är en del av Aftonbladets Svenska Hjältar. Kampanjen går bland annat på baksidan av Arlas mjölkpaket.

– Det är galet roligt. Vi är det första företaget som bereds plats på mjölkpaketet. Det är den bästa reklamplats man kan få, alla läser ju mjölkpaketet, säger Liisa Aus, Aftonbladets projektledare för kampanjen, till dagensmedia.se

Det är femte året i rad som Aftonbladet driver sin kampanj Svenska Hjältar, men första gången som man korar en miljöhjälte.

Årets Svenska Hjältar utses av en jury som består av Prinsessan Christina, Mark Levengood, Jan Eliasson, Anja Pärson, Måns Zelmerlöw, Helena Bergström, Pernilla August och Barbro Jönsson.

Elin Hanspers

elin.hanspers@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

ArlaAftonbladet

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.