Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera


Dagspress

Aftonbladet gör Justin Bieber-tidning

Unga "Beliebers" svimmar till höger och vänster. Nu släpper Aftonbladet en hel tidning – om bara Justin Bieber.


Publicerad 2013-04-24 14:01
Uppdaterad 2015-12-06 13:48

Ämnen i artikeln:

Justin Bieber

Dela artikeln:

Vad är Bieberbladet?

– Det är en hommage till alla fans som i vått och torrt följer denna gigantiska popstjärna. Med tanke på tre utsålda Globenkonserter och att det är hans första Sverigebesök ville vi göra något utöver vår onlinesatsning, säger Aftonbladets nöjeschef Tobias Lindner till Dagens Media.

Bieberbladet följer med som en gratis bilaga till Aftonbladet i dag. Dessutom kommer sugna fans att kunna köpa den digitalt via Afonbladet Plus.

Förutom en recension av Justin Biebers konsert innehåller tidningen även intervjuer och artiklar om 19-åringens väg till att bli en superstjärna.

– Vi ville göra något som känns lite mer beständigt och som fansen kan spara.

Är man inte lite trött på Justin Bieber nu?

– Rent personligen? Det har tagit enormt mycket tid och kraft men det är kul när det smäller till och vi märker att det är ett enormt engagemang. Vi har starka siffror online och tusentals deltog i våra tävlingar så det är väldigt kul. Men det är ju ett hårt jobb, säger Tobias Lindner och fortsätter:

– Visserligen har han hållt sig inne på hotellet så det har varit oerhört mycket väntan utanför Grand Hotell.

Förra veckan skrev vi att ni hade Justin Bieber-kaos på Nöjesredaktionen, hur blev upplösningen?

– Nöjesredaktionen stod pall men däremot har vi aldrig haft så mycket kontakt med läsarna som den här senaste veckan. Justin Bieber har oerhört hängivna fans och det har ringt i alla telefoner. Växeln har haft panik och har väl kopplat runt till alla möjliga på redaktionen. Jag har aldrig varit med om något liknande.

Dante Thomsen

Dagens Medias nyhetsbrev

Missa ingenting från Dagens Media! Prenumerera på vårt nyhetsbrev helt gratis!

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.