Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

fredag07.05.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Dagspress

Aftonbladet byter redaktionschef

Publicerad: 21 januari 2015, 14:45
Uppdaterad: 6 december 2015, 12:16

Efter tre år slutar Marica Finnsiö som redaktionschef på Aftonbladet.


Ämnen i artikeln:

Aftonbladet

Aftonbladet genomför just nu en större omorganisation och flera profiler har lämnat tidningen.

Nu väljer Marica Finnsiö att kliva ner som redaktionschef, en tjänst hon haft de tre senaste åren.

– Jag vill tacka Marica för ett fantastiskt bra jobb under de här tre åren. Det har varit en period av hårt arbete med att ställa om Aftonbladets redaktionella produktion, det är svindlande att se tillbaka var vi var för tre år sedan och hur långt vi kommit i dag under Maricas ledning, säger Aftonbladets publisher Jan Helin i en kommentar.

Marica Finnsiö kommer att få ett nytt uppdrag på Aftonbladet. Hennes tjänst som redaktionschef tas tillfälligt över av Sofia Olsson Olsén, chef för Aftonbladet Plus.

– Det har varit tre väldigt roliga och spännande år som redaktionschef. Vår journalistik engagerar i dag fler än någonsin. Jag tog över redaktionen för att leda ett omfattande förändringsarbete. Nu står vi inför nästa steg. Då känns det naturligt att andra tar vid medan jag går vidare till ett nytt uppdrag på Aftonbladet, säger Marica Finnsiö i en kommentar.

Dante Thomsen

Ämnen i artikeln:

Aftonbladet

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.