Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Content marketing

Wasp integreras i Bonnier News Brand Studio

Publicerad: 11 oktober 2018, 11:06
Uppdaterad: 12 oktober 2018, 08:39

Jonas Nilsson.

I samband med att contentbyrån Wasp integreras i Bonnier News Brand Studio väljer grundaren och vd:n Jonas Nilsson att avsluta sin tjänst.


I maj i år blev Bonnier News helhetsägare till contentbyån Wasp Communication. Nu integreras verksamheten i Bonnier News Brand Studio.

Efter sammanslagningen ingår drygt 40 medarbetare i verksamheten.

Wasp vd och grundare Jonas Nilsson – som även är tidigare grundare, vd och delägare i OTW Communication – väljer att avsluta sin tjänst i samband med integrationen.

– Jag blev erbjuden en fortsättning i den nya verksamheten men jag känner att den här lösningen blir bäst för båda parter. Det är förstås trist att lämna vårt fantastiska gäng här på Wasp men jag ser samtidigt framemot nya satsningar, säger Jonas Nilsson i ett pressmeddelande.

I och med integrationen upphör Wasp Communication att användas som varumärke mot marknaden. I stället blir Bonnier News Brand Studio varumärket utåt.

Anna Arvidsson, chef för Bonnier News Brand Studio kommenterar:

– Den här integrationen är ett lika naturligt som viktigt steg i vår fortsatta satsning och utveckling. I dag är vi en fullservicebyrå med en mängd olika specialistkompetenser. Vi är numera fullt rustade för att skapa den nya tidens affärer och innehållupplevelser som inte bara gör avtryck, utan även utvecklar marknaden, såväl nationellt som internationellt.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@dagensmedia.se

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev