Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag12.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Content marketing

Visita lämnar OTW – låter Spoon producera Besöksliv

Publicerad: 20 Februari 2015, 09:00
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:12

OTW har producerat Besökslivs magasin och sajt under två år. Nu mister contentbyrån uppdraget då branschorganisationen Visita, som äger tidningen, låter Spoon ta över.


Ämnen i artikeln:

SpoonOTW

Dagens Media kan avslöja att det blir contentbyrån Spoon som tar över produktionen av Besökslivs magasin och sajt. Det var för två år sedan som Visita valde att lägga ut produktionen externt och valet föll då på OTW.

– OTW ska skapa ett redaktionellt varumärke som driver besöksnäringen framåt. Det ska vara fullsmockat av affärsnytta och branschnyheter för Visitas medlemmar, sa Anders Rask, vd på OTW Communication, till Dagens Media då.

När Dagens Media når honom i dag kan han bekräfta att byrån har blivit av med kunden.

– Det är Spoon som ska ta över. Jag vet inte varför, men kunden har väl valt det och tyckt att Spoons erbjudande var bra. Vi har utvecklat produkten under två år och gjort den till vad den är nu, så kunden ville väl ta ett nytt steg och prova en annan leverantör, säger han till Dagens Media och fortsätter:

– Det är så klart alltid tråkigt att tappa uppdrag, men det är också ett bevis för att det gäller att vara på tårna. Vi har andra uppdrag på gång, så vi hänger inte läpp. Även om vi så klart tycker att det är tråkigt. Life goes on.

Varken Liselott Florén, kommunikationschef på Visita, eller Anders Ribba, vd på Spoon, vill kommentera uppgifterna.

– Jag kan tyvärr inte kommentera det utan det är något jag får återkomma om. I nuläget kan jag inte säga något om det stämmer eller inte, säger Anders Ribba till Dagens Media.

Liselott Florén är ännu mer fåordig när Dagens Media når henne.

– När det är dags att kommunicera förändringar så gör vi det. I övrigt har jag inga mer kommentarer, säger hon innan hon lägger på luren.

Andreas Gabrielsson

andreas.gabrielsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

SpoonOTW

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.