Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag13.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Content marketing

VA-krönikör ska ratta Affärsvärlden-projekt

Publicerad: 6 Februari 2015, 12:05
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:14

Appelberg ska producera delar av Affärsvärlden. Nu står det klart att projektet ska rattas av Johan Såthe, krönikör i konkurrenten Veckans Affärer.


Ämnen i artikeln:

Veckans AffärerAffärsvärlden

Johan Såthe arbetar i dag som chefredaktör på Visitas tidning Besöksliv, som produceras av OTW. Nu får han ett nytt jobb på Appelberg, där han blir ansvarig för det nya dotterbolaget som ska producera delar av Affärsvärlden.

– Vi är väldigt nöjda över att ha rekryterat Johan Såthe. Han har den sällsynta kombinationen av att vara en bra journalist och redaktör och samtidigt tänka affärsmässigt. Vi tror att vi med Johan i bolaget kan utveckla uppdraget för Affärsvärlden och andra liknande uppdrag inom och utanför Talentum, säger Appelbergs vd Calle Ericsson i ett pressmeddelande.

Johan Såthe är också krönikör i Affärsvärldens konkurrent Veckans Affärer, något han nu kommer att sluta med. Tidigare har han bland annat arbetat på Expressen, Aftonbladet och Resumé.

Dante Thomsen

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.