Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag05.04.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Content marketing

Spoon anställer native advertising-chef

Publicerad: 13 Augusti 2014, 05:25
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:32

Spoon rekryterar Haig Daniels som försäljningschef för native advertising – ett område som contentbyrån nu ska satsa ännu mer på.


Ämnen i artikeln:

Spoon

Spoon har sedan tidigare erbjudit sina kunder native advertising och i våras vann byrån ett Guldblad tillsammans med kunderna Philips TV och Pricerunner i just den kategorin.

– Native advertisting är ett effektivt annonsformat som bygger på idén om content marketing. Det är ett redaktionellt paketerat budskap på mottagarens villkor. Det ska vara intressant och relevant samt tillföra ett mervärde till mottagaren, säger Spoons affärsutvecklingschef Christofer Fager i ett pressmeddelande.

Spoon arbetar redan med native advertising för bland andra Vi i Villa och nu planerar byrån att också arbeta mot flera andra Bonnier-titlar.

Den som ska leda satsningen är Haig Daniels som tidigare arbetat på bland annat Bonnier och Spoon, dit han nu alltså återvänder som försäljningschef.

– Det känns fantastiskt bra att komma tillbaka till Spoon i den här rollen och vara en del av satsningen på native advertising. Vi har redan många spännande samarbeten och uppdrag på gång, säger Haig Daniels i ett pressmeddelande.

Dante Thomsen

Ämnen i artikeln:

Spoon

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.