Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

torsdag22.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Content marketing

SJ-utmanaren gör tidning med RES

Publicerad: 24 februari 2015, 07:46
Uppdaterad: 6 december 2015, 12:12

MTR Express vill ha en ombordtidning för kunderna. Nu gör de, tillsammans med tidningen RES, en specialversion av den ordinarie tidningen.


Ämnen i artikeln:

RES

SJ-utmanaren MTR Express börjar samarbeta med resemegasinet RES. Detta ska göras genom en separat tryckning av den ordinarie tidningen, men där de första sidorna i RES kommer att utgöras av material från MTR Express.

– MTR Express kommer att ha egna sidor i starten av tidningen med resenärsinformation som exempelvis mat ombord, bokning, nyheter och samarbeten. I övrigt är tidningen intakt, säger Nils Norberg, vd på tidningen RES, i ett pressmeddelande.

Tidningen ges ut sex gånger per året och kommer att finnas i stolsfickorna ombord.

– Vi är väldigt glada över samarbetet med en etablerad och omtyckt resetidning. Det ger oss möjlighet att erbjuda en riktigt bra ombordtidning till resenärerna som vi hoppas att de kommer uppskatta, säger Jan Tallroth, marknads- och försäljningschef på MTR Express.

MTR Express är ett Hong Kong-baserat bolag som ska utmana SJ på sträckan Stockholm - Göteborg.

Andreas Gabrielsson

andreas.gabrielsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

RES

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.