Pär Carlsson ny tv-chef på Wasp

2016-10-04 11:48  
Pär Carlsson ny tv-chef på Wasp Communication.

Pär Carlsson är ny tv-chef på Bonnier News Sales contentbyrå Wasp Communication. Han kommer närmast från en tjänst som exekutiv producent hos ATG:s medieverksamhet Kanal 75, dessförinnan rollen som vice vd på OTW.

Det är mot bakgrund av tillväxt i Wasp Communication, som ansvarar för nativeproduktionen inom Expressen, Dagens Nyheter och Dagens industri, som bolaget tillsätter en tv-chef.

– Rörlig bild kommer att bli en ännu mer central del i vårt erbjudande. Därför är vi glada över att kunna knyta Pär till oss som är en drömvärvning till den här rollen, säger Jonas Nilsson, vd på Wasp Communication i ett pressmeddelande.

Bonnier News försäljningsdirektör och styrelseordförande i Wasp, Alexander Lydecker:

– Vi ser idag att vi med våra kanaler och kompetens kan leverera fler tittare än många av de traditionella tv-kanalerna. Därför känns det helt rätt att vi stärker vår egen kompetens kring att leverera den typ av rörligt redaktionellt content som våra kunder efterfrågar.

Viktor Ek

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Läs även

Åsikter & debatt