Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera


Content marketing

Pär Carlsson ny tv-chef på Wasp

Pär Carlsson är ny tv-chef på Bonnier News Sales contentbyrå Wasp Communication. Han kommer närmast från en tjänst som exekutiv producent hos ATG:s medieverksamhet Kanal 75, dessförinnan rollen som vice vd på OTW.

Viktor Ek

viktor.ek@dagensmedia.se


Publicerad: 04 Oktober 2016, 09:48
Uppdaterad: 04 Oktober 2016, 09:51

Ämnen i artikeln:

Bonnier News

Det är mot bakgrund av tillväxt i Wasp Communication, som ansvarar för nativeproduktionen inom Expressen, Dagens Nyheter och Dagens industri, som bolaget tillsätter en tv-chef.

– Rörlig bild kommer att bli en ännu mer central del i vårt erbjudande. Därför är vi glada över att kunna knyta Pär till oss som är en drömvärvning till den här rollen, säger Jonas Nilsson, vd på Wasp Communication i ett pressmeddelande.

Bonnier News försäljningsdirektör och styrelseordförande i Wasp, Alexander Lydecker:

– Vi ser idag att vi med våra kanaler och kompetens kan leverera fler tittare än många av de traditionella tv-kanalerna. Därför känns det helt rätt att vi stärker vår egen kompetens kring att leverera den typ av rörligt redaktionellt content som våra kunder efterfrågar.

Ämnen i artikeln:

Bonnier News

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Missa ingenting från Dagens Media! Prenumerera på vårt nyhetsbrev helt gratis!

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.