Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

lördag12.06.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Content marketing

"Nästa Nivå" blir nytt program hos Aftonbladet Boom.

Publicerad: 18 mars 2015, 08:20
Uppdaterad: 6 december 2015, 12:08

Sebbe Staxx, Adam Tensta och Silvana Imam är några av profilerna som ska hjälpa unga hiphop-artister att utvecklas i "Nästa Nivå".


I "Nästa Nivå" ska fyra unga hiphop-artister få följa med Silvana Imam, Sebbe Stax, Ison&Fille, Gnucci och Adam Tensta till Red Bulls livestudio i Paris.

Där kommer de unga artisterna att få coachning och hjälp med att spela in nya låtar från grunden.

– Handledarna är Sveriges elit av rap-artister och det är en fantastisk plattform att kunna få hjälp och stöd av dem. Tittar man på Joy som var med förra året har hon sedan dess haft ett stort uppträdande på P3 Guld och på Ladys First på Dramaten, säger Andréa Elgeborn, presskontakt på Assefa Kommunikation, till Dagens Media.

Ansökan till programmet görs genom att intresserade laddar upp en film där de antingen rappar eller sjunger. Personerna som får följa med till Paris väljs ut av handledarna.

Tv-serien spelas in i samarbete med Red Bull, RMH, Aftonbladet TV Boom och STO CPH. Detta är tredje säsongen av "Nästa Nivå", de två tidigare säsongerna sändes på Nöjesguidens webb-plats.

Aftonbladet TV Boom är Aftonbladets nystartade ungdomssatsning.

– Den svenska hiphop-scenen har aldrig varit så spännande som nu, därför känns det otroligt roligt att få med så tunga profiler som årets programserie bjuder på. "Nästa Nivå" är ett perfekt till skott i Aftonbladet Booms programutbud, säger Henry Chu, exekutiv producent på Aftonbladet TV, i ett pressmeddelande.

 

Andreas Gabrielsson

andreas.gabrielsson@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.