Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
SökContent marketing

Make Your Mark gör flygmagasin

Publicerad: 11 December 2015, 12:18
Uppdaterad: 11 December 2015, 12:59

Nästa år lanseras flygvarumärket BRA. Make Your Mark får i uppdrag att producera ombordtidningen.


Ämnen i artikeln:

Make Your Mark

När Malmö Aviation och Sverigeflyg går ihop under namnet BRA blir det Make Your Mark som får förtroendet att ta fram en helt ny ombordtidning.

Det nya varumärket ska lanseras i slutet av februari nästa år och då ges även den första utgåvan av magasinet ut. Tidningen ersätter dagens två ombordmagasin Grip och Paus.

– Ombordmagasinet blir en viktig del av lanseringen av det nya varumärket. Framöver blir tidningen också viktig för att kommunicera vad BRA står för, säger Kjell Häglund, publicistisk chef på Make Your Mark.

Ombordmagasinet får en upplaga på 15 000 exemplar och ska ges ut tio gånger per år. BRA har ungefär 200 000 inrikesresenärer per månad som kommer att få ta del av magasinet ombord på flygplanen och i lounger.

– Ombordmagasin är oftast en resetidning. Men BRA är ett inrikesflyg och då handlar det om vardagsresande, man kanske jobbpendlar eller har familjen på en annan ort. Tanken med tidningen är att fånga upp det regionala och berätta om spännande människor, fenomen och händelser i BRA:s destinationsvärld.

– Så det här ombordmagasinets viktigaste roll blir att bekräfta resenärernas livsval – var de bor och hur de lever, vad de arbetar med och hur de reser, säger Kjell Häglund.

Madeleine Nilsson

Redaktör

madeleine@dagensmedia.se


Ämnen i artikeln:

Make Your Mark

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev