Lovstrom Content tappar vd:n

2016-09-23 15:00  

Vd:n Karolina Westerlund lämnar Lovstrom Content efter mindre än ett år. Grundaren Håkan Lövström går in som tillfällig vd.

Karolina Westerlund tillträdde som vd på Lovstrom Content i november förra året, med uppdraget att digitalisera byråns erbjudande. Hon efterträdde då grundaren Håkan Lövström som lämnade byrån.

Nu slutar Karolina Westerlund och Håkan Lövström, som har återvänt till byrån, tar över som tillfällig vd. Det skriver Resumé.

– Jag väljer att kliva av på grund av förändringar på styrelsenivå. Förutsättningarna är inte desamma som när jag tillträdde som vd, vilket gör att utgångspunkten för arbetet kommer förändras. Det har varit en fantastiskt rolig tid där jag tillsammans med personalen tagit fram ett helt nytt erbjudande, säger Karolina Westerlund till Resumé.

Karolina Westerlund var tidigare digital chef på Appelbergs. Hon har ännu inte klart med något nytt jobb, enligt Resumé.

Kristin Djerf

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Läs även

Åsikter & debatt