Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

onsdag21.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Content marketing

Lovstrom Content tappar vd:n

Publicerad: 23 september 2016, 13:00
Uppdaterad: 23 september 2016, 14:06

Vd:n Karolina Westerlund lämnar Lovstrom Content efter mindre än ett år. Grundaren Håkan Lövström går in som tillfällig vd.


Ämnen i artikeln:

Appelberg

Karolina Westerlund tillträdde som vd på Lovstrom Content i november förra året, med uppdraget att digitalisera byråns erbjudande. Hon efterträdde då grundaren Håkan Lövström som lämnade byrån.

Nu slutar Karolina Westerlund och Håkan Lövström, som har återvänt till byrån, tar över som tillfällig vd. Det skriver Resumé.

– Jag väljer att kliva av på grund av förändringar på styrelsenivå. Förutsättningarna är inte desamma som när jag tillträdde som vd, vilket gör att utgångspunkten för arbetet kommer förändras. Det har varit en fantastiskt rolig tid där jag tillsammans med personalen tagit fram ett helt nytt erbjudande, säger Karolina Westerlund till Resumé.

Karolina Westerlund var tidigare digital chef på Appelbergs. Hon har ännu inte klart med något nytt jobb, enligt Resumé.

Ämnen i artikeln:

Appelberg

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.