Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Content marketing

Från Efterlyst till Brottscentralen

Publicerad: 26 januari 2015, 07:28
Uppdaterad: 6 december 2015, 12:15

Brand New Content värvar från Nyhetsbolaget – och från "Efterlyst".


Nyligen stod det klart att TV3:s långkörare "Efterlyst" tar en paus. Nu värvar Brand New Content producenten Mikaela Lundblad och reportern Valentina Xhaferi, som båda arbetat i flera år med programmet.

På Brand New Content ska de arbeta med Aftonbladet TV:s krimprogram "Brottscentralen" som nyligen gick in i sin fjärde säsong.

– Med de här rekryteringarna blir "Brottscentralens" redan starka redaktion ännu vassare. I Mikaela och Valentina har vi nu två av landets skarpaste kriminaljournalister hos oss och det kommer att märkas i programmet, säger Brottscentralens redaktionschef Jonas Berg.

Brand New Content producerar även TV4:s nya förkvällsprogram "Vardagspuls", som görs tillsammans med Arla.

Nu värvar bolaget Anneli Jansson och Jenny Fuxe från Nyhetsbolaget. Båda kommer att arbeta med "Vardagspuls".

Jenny Fuxe har tidigare arbetat med bland annat "Nyhetsmorgon".

– Det ska bli otroligt roligt att få jobba med "Vardagspuls". Programmet har ett fokus på hälsa som jag tror ligger helt rätt i tiden. Dessutom kommer vi också såklart ha de hetaste artisterna, aktuella författare och dagens inspiratör, säger Jenny Fuxe till Dagens Media och fortsätter:

– Jag hoppas självklart att det ska bli ett succéprogram och att tittarna ska finna inspiration till ett hälsosammare liv. Med ett så proffsig gäng och två klockrena programledare är förutsättningarna de bästa. 

Anneli Jansson har tidigare arbetat som producent och redaktör för bland annat "Nyhetsmorgon" och "Efter 10".

– Det ska bli oerhört spännande att få vara med och bygga TV4:s nya förkväll. Vi är ett starkt team bakom och med två så proffsiga och folkkära programledare som Agneta och Kristin hoppas och tror jag att Vardagspuls kommer att bli det självklara valet att inleda tv-kvällen med, säger Anneli Jansson i ett pressmeddelande.

Markus Jacobsson

Dante Thomsen

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev