Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Content marketing

Content Innovation tar över Gothia Kompetens tidningsproduktion

Publicerad: 18 januari 2021, 11:24

När Gothia Kompetens outsourcar produktionen av tidningarna Grundskoletidningen, Förskoletidningen, Tidningen Äldreomsorg och Tidskriften Elevhälsa går uppdraget till Content Innovation.


Ämnen i artikeln:

Content Innovation

Gothia Kompetens (tidigare Gothia Fortbildning), som är en del av mediekoncernen Berling Media, ger bland annat ut tidningarna Grundskoletidningen, Förskoletidningen, Tidningen Äldreomsorg och Tidskriften Elevhälsa. Men fram över kommer produktionen av de ovan nämnda tidningarna att ligga utanför huset.

Och det blir Content Innovation, som håller till i Stockholm och Österstund, som får uppdraget för tidningsproduktionen från och med januari.

– Vi är väldigt glada få möjligheten att utveckla Gothia Kompetens redaktionella produktioner inom förskola, skola och äldreomsorg – det är ju några av livets viktigaste områden, säger Content Innovation byråchef Helena Distner.

Content Innovation kommer att vara ansvarig för hela kedjan från idé till tryck – i samråd med affärsområdesansvariga på Gothia Kompetens.

Med anledning av det nya uppdraget har Content Innovation anställt Maria Lannvik Duregård, med en mångårig bakgrund inom skoljournalistiken, som redaktör.

Content Innovation startades i slutet av 2011 av de före detta Spoon-medarbetarna Lars Frank och Per Boström

Content Innovation i siffror 2019 (2018)

Nettoomsättning: 24 497 000 (30 000 000)

Rörelseresultat (EBIT): 4 318 000 (3 585 000)

Soliditet: 55,6 procent (38,8 procent)

Nettomarginal: 17,61 procent (11,94 procent)

 

Källa: Retriever

 

Ämnen i artikeln:

Content Innovation

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev