Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

onsdag21.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Content marketing

Brand & Content lanserar "on demand"-plattform för content

Publicerad: 26 maj 2016, 05:00
Uppdaterad: 25 maj 2016, 14:21

Den nya plattformen ska ge företag direkttillgång till copywriters.


Visionen med Brand & Contens nya ”on demand”-plattform, är att erbjuda en tjänst som kan leverera mer kvalitativt branded content till ett mycket lägre pris än den traditionella byrån, genom att ge direkttillgång till copywritern.

Företag ska på några minuter kunna skapa avancerade briefar för content produktion, som Brand & Contents algoritm sedan kan matcha ihop med rätt copywriter.

För att säkerställa kvaliteten av copywriters sker dels en manuell godkännandeprocess samt att plattformen självsanerar genom ett user rating och feedback-system. 

– Företag behöver producera betydligt mer innehåll idag än tidigare. Mycket beroende på den ökande andel kanaler man måste synas i, men också för att det skett en beteendeförändring i hur man konsumerar media idag. Företagen har inte längre makten, konsumenten har det, säger Alexander von Wowern, vd och grundare, i ett pressmeddelande, och fortstätter:

– Konsumenten bestämmer hur, när, var och varför de engagerar sig i ett varumärke. Det gör att företag måste vara mer transparenta och relevanta för att bygga upp ett förtroendekapital som skapar en lojal kundstock. Den höga kostnaden och resursbrist är det som bromsar företagen. Brand & Content löser den problematiken helt enkelt.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.