Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Content marketing

Bonnier värvar prisbelönad kreatör

Publicerad: 20 december 2017, 09:20
Uppdaterad: 20 december 2017, 09:34

Bonnier News Brand Studio plockar in regissören och producenten Mikeadelica.


Mikeadelica är Sveriges mest anlitade musikvideoregissör, och har dessutom prisbelönats med bland annat ett Guldägg och Epica Award för sina reklamproduktioner.

Nu plockas han in till Bonnier News Brand Studio, Bonnier News innovations- och konceptavdelning, där tidningarna Expressen, Dagens Nyheter, Dagens industri, Helsingborgs Dagblad och Sydsvenskan ingår. 

– Om man får chansen att arbeta på avdelningen som i dag är trea i världen och har som mål att bli etta – då är valet inte så svårt, säger Mikeadelica, i ett pressmeddelande.

Anna Arvidsson, chef för Bonnier News Brand Studio:

– Våra främsta KPI:er är kvalitet och effekt, speciellt på en marknad där storytelling ökar. Därför känns det extra kul att få arbeta med en Guldäggsvinnare, säger hon i en kommentar.

Alexander Lydecker, Bonnier News försäljningsdirektör, är extra stolt över att man nu lyckas locka andra typer av talanger, så som regissören och producenten Mikeadelica.

– Tack vare framgångarna med Brand Studio under 2017 har vi nu nått en nivå där andra typer av talanger söker sig till oss. Det gör mig extra stolt.

Simon Nilsson

simon.nilsson@dagensmedia.se

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev