Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag28.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Content marketing

Bojan Djordjic och Sladjan Osmanagic gör tv-program för Nordicbet

Publicerad: 28 Maj 2015, 05:36
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:00

Bojan Djoric och Sladjan Osmanagic ska resa runt i Sverige för att leta efter fotbollens själ.


Nordic Bet följer upp sin tidigare satsning "Garpens Europa" där hockeyspelaren Johan Garpenlöv analyserade den europeiska ishockeyn.

Nu har bettingsajten rekryterat fotbollsspelaren Bojan Djordjic och fotbollsexperten Sladjan Osmanagic, som i webb-tv-serien "Bojans och Sladjans Sverige" besöker ett antal svenska städer. Först ut är Borlänge.

– Fotbollssverige är fantastiskt. Alla lag, från Allsvenskan ner till de lägre divisionerna har en själ och en historia som kan se väldigt annorlunda ut. Ta till exempel Borlänge som vi besöker i premiäravsnittet. Där finns både Brage och Dalkurd – två framgångsrika lag, men med helt olika bakgrund, säger Sladjan Osmanagic i ett pressmeddelande.

"Bojans och Sladjans Sverige" har premiär på Nordicbets sajt och på Youtube i dag. Serien kommer att bestå av fem avsnitt.

– Med våra webbserier vill vi informera, inspirera och underhålla våra tittare. I "Bojans och Sladjans Sverige" får tittaren följa med på en unik resa på jakt efter den svenska fotbollssjälen, säger Mikael Nilsson, marknadschef på Nordicbet, i ett pressmeddelande.

"Bojans och Sladjans Sverige" produceras i samarbete med Brand New Content.

LÄS OCKSÅ:

Andreas Gabrielsson

andreas.gabrielsson@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.