Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Content marketing

Bo Thorp blir contentansvarig på Chimney

Publicerad: 21 augusti 2017, 07:07
Uppdaterad: 21 augusti 2017, 07:07

Bo Thorp blir ansvarig för affärsområdet content i Norden. Foto: Press

Bo Thorp lämnar vd-rollen för Chimney Australien och blir content-ansvarig i Norden.


Ämnen i artikeln:

Chimney

Bo Thorp, som varit vd för Chimney i Australien, lämnar sin tjänst efter ett och halvt år. Nu flyttar han hem till Sverige och tar istället över Chimneys contentverksamhet i Norden.

I sin nya roll kommer han utveckla affärsområdet Content och få verksamheten att växa.

– Chimney växlar upp och vårt fokus på content är totalt. Vi har i många år producerat och skapat fantastiskt innehåll som ger mycket bra effekt för våra kunder. Chimney har lett utvecklingen av rörlig och digital kommunikation de senaste åren med en mängd lyckade case, nöjda kunder och inspirerad publik. Det är dags att ta detta till nästa steg nu, säger Bo Thorp, i ett pressmeddelande.

Peter Söderlind, vd för Chimney i Sverige:

– Behovet av rörlig kommunikation och produktion växer hos de flesta företag och Bo Thorp, med sin bakgrund, kommer säkra att vi håller och höjer vår kreativa nivå och våra leveranser.

Bo Thorp har tidigare varit chef för webb-tv och newbiz-ansvarig på OTW, programchef för ungdomskanalerna The Voice på SBS samt senior producer på MTV Networks.

Hanna Frick

Reporter

hanna.frick@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Chimney

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.