Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag24.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Content marketing

Anders Rask lämnar OTW

Publicerad: 8 Februari 2018, 09:23
Uppdaterad: 8 Februari 2018, 09:57

Lämnar vd-rollen på OTW – fortsätter hos contentbyråns ägare Aller Media: "Det är här och nu mediehusens framtid avgörs"


Ämnen i artikeln:

OTW

Anders Rask har arbetat på OTW i tio år. När han nu lämnar vd-stolen på contentbyrån gör han det för ett nytt uppdrag hos ägarna av byrån – Aller Media, som förvärvade OTW under sommaren 2016.

Från och med den 1 april blir Ander Rask ansvarig för Aller medias strategi och byrånätverk. Bland annat kommer han att ansvara för att leda styrgruppen i frågor om koncernens nordiska byrånätverk Ahead Group.

– Mina tio år på OTW har varit en mycket spännande resa där företaget har förändrats i grunden. OTW står mycket väl rustat inför framtiden och är den byrå som drar mest nytta av medielandskapets utveckling och branschglidningen bland byråerna, säger Anders Rask i ett pressmeddelande och fortsätter:

– Nu ser jag fram emot att ta mig an Aller Medias strategiska frågor, det är här och nu mediehusens framtid avgörs och det saknas inte utmaningar.

Anders Rask ersättare på OTW blir Marcus Wikner, i dag vice vd på byrån.

Simon Nilsson

simon.nilsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

OTW

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.