Airbnb och Northern Link PR i nytt samarbete

2016-11-10 13:22  
Nu tar Airbnb nästa steg. Börjar samarbeta med Northern Link. Foto: Alamy

Att reseplanera med Airbnb blir idag allt vanligare. Tjänsten har på kort tid blivit populär hos resesvensken och företaget tar nu nästa steg.

Airbnb:s nya samarbetspartner blir pr-byrån Northern Link PR, som inleder ett nära samarbete sedan den första november. Visionen är att förstärka Airbnb:s närvaro lokalt och dessutom markandsföra företagets tjänster. Satsningen siktar inte bara på svensk mark, utan även hela Norden finns i planerna.

– Northern Link PR imponerade på oss med sin förmåga att förstå vårt varumärke och hur vi arbetar, säger Hannah Cadwallader, kommunikationsansvarig för EMEA på Airbnb, i ett pressmeddelande.

Projektteamet för Airbnb i Sverige består utöver Jan Fredriksson, vd på Northern Link PR, av konsulterna Andrea Lewis Åkerman och Joel Karlsson.

– Det känns jätteroligt att ett så kreativt och nytänkande företag som Airbnb har valt att arbeta med oss i Sverige och över hela Norden, säger Jan Fredriksson i ett pressmeddelande.

Simon Nilsson

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Läs även

Åsikter & debatt