Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag12.07.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medier

Com Hem släpper ny reklamfilm

Publicerad: 3 Maj 2017, 14:24
Uppdaterad: 3 Maj 2017, 14:24

Ett år efter att Com Hem släppte sitt nya varumärke lanserade de i dagarna en femte kampanj tillsammans med M&C Saatchi.


Ämnen i artikeln:

Com hemM C Saatchi

Kampanjen heter ”Com Hem var du än är” och enligt Jonas Lundquist, marknadschef på Com Hem, vill man locka redan befintliga och icke-befintliga kunder att använda play-funktionen mer.

– Vi vill att våra kunder idag ska använda Com Hem Play i högre utsträckning. Vi vill även att nya personer ska upptäcka vårt stora sortiment av innehåll och funktioner, säger han till Dagens Media.

Dagens Media har tidigare skrivit om att Com Hem bytt från att jobba med reklambyrån King till att jobba med M&C Saatchi. I samband med byråbytet förnyade Com Hem sitt reklamkoncept och skrotade reklamfigurerna "Judith och Judith".

Det nya konceptet ska istället fokusera på att prata om vilka produkter och tjänster de har att erbjuda. I en tidigare intervju till Dagens Media har Fredrik Hallstan, presschef på bolaget, uttryckt att varumärket Com Hem har förändrats.

– Vi har haft en image och varumärke som inte illustrerar det vi är idag. Vi har genom investering i infrastruktur och bemötande av våra kunder fått bättre respons och därför tycker vi att vi behöver ett nytt sätt att kommunicera, sa han till Dagens Media då.

Sedan bytet av byrå och koncept har responsen varit god bland publiken.

– Folk uppskattar det nya Com Hem som idag står för högre kvalitet. Följer man våra kvartalsrapporter kan man se att det gått bra, säger Jonas Lundquist.

Den nuvarande reklamfilmen börjar idag, den 3 maj, och kommer gå i print, online, tv, radio och utomhus. Reklamfilmen är planerad att gå fram till augusti.

Arbetsgrupp:

Kundansvarig – Jonas Lundqvist/Åke Balfors

Byrå – M&C Saatchi

Projektledare – Bjarte Eide

Strateg – Erika Fondin

Art Director / Creative Director – Alexander Elers

Copywriter / Creative Director – Linda Elers

Produktionsledare – Daniel Sundin

Original och design – Matilda Lindqvist, Daniel Köpman

 

Byråproducent – Mattias Coldén, Always Frank

Produktionsbolag – Indio

Regissör – Filip Tellander

Producent – Jimmy Wåhlin

Exekutiv Producent - Johan Lindström

Efterproduktion – Swiss

Mediabyrå - Vizeum

Alex Hartelius

Ämnen i artikeln:

Com hemM C Saatchi

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.