tisdag28 mars

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Medier

Bonnier Tidskrifter startar modefestival

Publicerad: 25 april 2017, 08:08
Uppdaterad: 26 april 2017, 09:28

Bonnier Tidskrifter startar modefestival. Martina Bonnier på omslaget av Damernas Värld, Åsa Rydgren, Förlagschef på Bonnier Tidskrifter. Foto: Bonnier Tidskrifter

Fyra av Bonnier tidskrifters titlar startar det gemensamma eventet "Sweden fashion & beauty day", där även priset "Guldknappen" kommer att delas ut.

Ämnen i artikeln:

Bonnier TidskrifterDamernas Värld

JN


Bonnier Tidskrifter startar en ny modefestival som genomförs för första gången i höst. Eventet, som kommer att heta "Sweden fashion & beauty day" kommer att pågå under en dag under Bonniertitlarna Damernas Värld, Veckorevyn, Mama och Stylebys flagga.

Åsa Rydgren är förlagschef för Bonnier Tidskrifter och ansvarig för området Livsstil.

– Vi ser ett ökat intresse från både våra läsare och annonsörer att möta flera varumärken inom liknande segment samtidigt. Intresset för mode och skönhet är större än någonsin, och det vill vi ta på allvar. Därför bygger vi "Sweden fashion & beauty day" kring fyra starka titlar inom området och som med detta kan möta en stor publik på många plattformar. Något som inte har genomförts i Sverige tidigare, säger hon i ett pressmeddelande.

Bonnier tidskrifter lockar med med svenska och internationella namn inom mode och skönhet, och dagen kommer bland annat att innehålla trendtalks, workshops, styling och intervjuer. Priset "Damernas Värld Guldknappen" kommer också att delas ut under eventet.

– I 35 år har Damernas Värld delat ut Sveriges mest prestigefulla modepris Guldknappen. I år tyckte vi det var dags att förnya formen för prisutdelningen. I stället för den sedvanliga galan i augusti kommer den 36:e Guldknappen att delas ut inför den största publiken någonsin på Sweden fashion & beauty day, säger Martina Bonnier som är chefredaktör för Damernas Värld.

Eventet, som fokuserar på hållbarhet, är ett samarbete med bland annat The Body Shop och onlinebutiken Vestiaire Collective. Modefestivalen kommer att hållas på Stockholm Waterfront den 21 oktober.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev