Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag07.07.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medier

Blankens om nya DV-bloggen: "Härligt att gå loss i skrivandet"

Publicerad: 13 Oktober 2016, 09:15
Uppdaterad: 13 Oktober 2016, 09:24

Cecilia Blankens som nyligen börjat blogga för Damernas Värld berättar om det nya jobbet. "Känns härligt att kunna få gå loss i lite mer skrivande och inspirerande texter om mode och stil igen", säger hon.


Ämnen i artikeln:

Damernas VärldBonnier

Blogg- och modeprofilen Cecilia Blankens började i förra veckan blogga för Damernas Värld efter att ha bloggat under sin egen plattform tidigare.

– Det är förstås superkul att skriva för Damernas värld, som länge var den enda svenska modetidningen jag läste, säger Cecilia Blankens till Dagens Media.

Är det bloggande som gäller eller kommer du göra något annat för Damernas Värld också?

– Just nu är det bara bloggande som gäller, men vem vet vad som händer i framtiden. Eftersom jag befinner mig i ett modeforum nu känns det så härligt att kunna få gå loss i lite mer skrivande och inspirerande texter om mode och stil igen, säger Cecilia Blankens och fortsätter:

– Eftersom jag själv driver ett modeföretag tänker jag också att Damernas Världs läsare kanske uppskattar att få följa med bakom kulisserna i mitt jobb. I övrigt handlar bloggen som vanligt om livet i Los Angeles där jag bor, och så försöker jag då och då ta upp tankar och känslor som i bästa fall kan bli bra diskussioner i bloggen. Skrivandet är superviktigt för mig, och det är kul att få vara en del av Bonnier och den utveckling som bloggandet är i idag.

Förutom att driva bloggen på Damernas Värld driver Cecilia Blankens även skoföretaget "Blankens" tillsammans med nya delägaren Susan Engvall.

Hanna Frick

Reporter

hanna.frick@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Damernas VärldBonnier

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.