Birro-tavlan hamnade hos Alex Schulman

2017-03-20 08:35  
Från Alex Schulmans instagram.

Nu äger Alex Schulman tavlan på Marcus Birro och exfrun Jonna Vanhatalo. "I fredags när jag kom hem från jobbet stod ett paket utanför dörren", säger Alex Schulman till Expressen.

Den omtalade "skilsmässotavlan" på Marcus Birro och hans exfru Jonna Vanhatalo såldes för över 50 000 kronor, efter en hetsig budgivning.

Signaturen "Mattstro" lade det vinnande budet nummer 392, i konkurrens med bland andra podduon Alex Schulman och Sigge Eklund som hävdade att de båda har lagt bud på tavlan.

– Det är ju 50 000 kronor mer än man hade kunnat hoppas på, ingen är gladare än jag. Jag har gått runt och skrattat här, säger Jonna Vanhatalo till Expressen.

Marcus Birro själv vill däremot inte kommentera tavlan eller budgivningen.

– Av hänsyn till mina barn så vill jag inte gå i den här sörjan. De som vill gegga i den här sörjan får göra det, jag håller mig gärna borta. Får du med det så är jag nöjd, sade han till Dagens Media för en vecka sedan.

Men historien om skilsmässotavlan slutade inte där – i helgen lade nämlingen Alex Schulman ut en bild på Instagram där tavlan syntes i bakgrunden.

– I fredags när jag kom hem från jobbet stod ett paket utanför dörren. Jag trodde det var till Amanda, så jag ställde den i hallen utan att bry mig om den. Men det var något med paketet. Som om det talade till mig eller något. Jag öppnade det och där var tavlan. Det visade sig att ett kompisgäng hade gått ihop och gemensamt köpt tavlan som en present till mig, säger Alex Schulman till Expressen.

Alex Schulman berättar även att han inte kan tänka sig att han i sin tur kommer att sälja tavlan, och att den ska "få en hedersplats här hemma".

Amanda Törner

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Läs även

Åsikter & debatt