Ännu ett chefsbyte på Aftonbladet

2018-03-26 15:17  
Aftonbladets redaktion. Foto: Janne Næss

Håkan Andreasson lämnar tjänsten som redaktionschef på Aftonbladet."Jag har erbjudit honom en ny roll", säger tidningens publisher Lena K Samuelsson till Dagens Media.

Håkan Andreasson lämnar sitt tjänst som redaktionschef på Aftonbladet, och biträdande redaktionschef, Maria Trägårdh har gått in som tillförordnad.

– Håkan Andreasson har jobbat tätt med mig sedan jag kom in på Aftonbladet, och i samband med att vi nu ser över organisationen så har han uttryckt en önskan om att få gå in i en ny roll, säger Aftonbladets publisher Lena K Samuelsson till Dagens Media.

Hon fortsätter:

– Jag har erbjudit honom en sådan roll, som vi just nu håller på att skissa på hur den ska se ut. Alla är än så länge kvar på sina vanliga jobb, men Håkan Andreasson är just nu sjukskriven.

Kommer Maria Trägårdh att ta över rollen som redaktionschef?

– Att hon har gått in nu är naturligt, eftersom hon är biträdande. Vi håller på och ritar på en ny organisation och den är inte klar än, avslutar Lena K Samuelsson.

Janne Naess

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Läs även

Åsikter & debatt